Pro editory

Červen 21, 2010 - 10:45 am 5,615 Comments

Přihlásit se můžete na této adrese, odkaz je i vpravo dole v menu.  Heslo je místo, kam jezdíme na pololetky (s malými písmeny).

Pravděpodobně už všechno víte od Tyristora, tak bych si dovolil jen pár poznámek (spíše technických):

Pro přidávání textových článků používejte „Příspěvky“ – ty se budou zobrazovat na hlavní stránce a budou se řadit v archivu příspěvků.

Pokud se vám připlete do cesty větší množství fotek, tak to neházejte přímo do stránky, ale použijte fotogalerii. Vlevo dole v menu (v adminu) je odkaz Gallery, tam lze vytvořit galerii a přidat do ní fotky. Pokud do příspěvku přidáte toto: [\nggallery id=x] (ale bez toho zpětnýho lomítka!)- potom se vám tam zobrazí fotogalerie s fotkami, jako je naspodku této stránky (když tam bude víc fotek, tak se tam budou zobrazovat samozřejmě všechny).  Za x si dosaďte číslo galerie tak, jak je vypsáno v přehledu galerií.

Do 30.6. budu v Praze, takže pokud bude se stránkami jakýkoli problém, můžete se ozvat. Že budu na netu v červenci, je až na několik dnů dost pravděpodobné, ale v případě problémů prosím pošlete SMS, abych se na to kouknul.

Kofola

Comments are closed.